>> Behandeling & Afspraak maken

Een behandeling duurt ongeveer 15 a 25 minuten, houdt er rekening mee dat de totale afspraak iets langer is vanwege een praatje voor en na de behandeling. De eerste afspraak is wat uitgebreider en duurt over het algemeen zo rond de 45 minuten.
De eerste behandeling die je bij mij ondergaat is 25 euro ....dit in verband met inschrijven. .
Daarop volgende behandelingen kosten 20,- euro. De regelmaat van de behandelingen kunnen we in overleg beslissen. Dit kan variŽren van twee keer per week tot een keer in de twee maanden. Behandelingen vinden plaats bij mij thuis te Zoetermeer. Hierop kan een uitzondering gemaakt worden bijvoorbeeld als u slecht te been bent.
Ik geef ook behandelingen op afstand, dit gebeurt middels een foto. En dit kan pas na een aantal behandelingen aan huis en in overleg Als we voor deze vorm van behandelen kiezen houdt er dan rekening mee dat er iets meer behandelingen nodig zijn dan wanneer ze rechtstreeks worden gegeven. Hoeveel behandelingen en hoe vaak wordt in overleg gedaan. Een behandeling op afstand duurt tussen de 10 en 15 minuten maar worden in de hoge uitzondering gegeven .

Voor het stellen van vragen of voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken.
Louis Wapenaar
telefoonnummer; 0614533831 of 079-3511132
mail info@louiswapenaar.nl

Tijdens het geven van behandelingen staat mijn telefoon uit,
probeer het dan later nog een keer of spreek je naam en
telefoonnummer in (alleen op 06 nummer) zodat ik u terug kan bellen.
 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@louiswapenaar.nl.
Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2014